Diensten

Wij helpen u graag om defecte apparatuur zo snel mogelijk weer operationeel te hebben. In het bijzonder zijn wij gespecialiseerd in onderstaande diensten.

Audioapparatuur

Wij repareren al uw professionele audioapparatuur. Van speaker tot versterker, van mengpaneel tot multikabel. Met jaren ervaring on the road begrijpen wij hoe belangrijk het is dat een apparaat volledig functioneert. 

Ook voor de complexere reparaties kunt u bij ons terecht. We zijn o.a. bekend met de techniek achter digitale mixers, multikabelsystemen,  zenders en ontvangers.

Bij het aanbieden van een reparatie kunt u vertrouwen op onze deskundigheid. Door onze directe lijnen met leveranciers en vele kennis in huis kunnen wij een hoge standaard handhaven. 

Lichtapparatuur

Audio Works is naast het repareren van audio ook uw partner voor de reparatie van uw lichtapparatuur. Heeft u een storing in uw LED-verlichting of wilt u een afspraak inplannen om uw movingheads een preventieve servicebeurt te geven? Dan bent u bij ons aan het juiste adres.

Wij maken gebruik van lichtsturing via de computer en kunnen hiermee ook diverse storingen uitlezen. Desgewenst komen we ook bij u langs op locatie om de eventuele problemen ter plekke op te lossen. 

Maatwerk

Vanuit onze ruim ingerichte werkplaats in Roelofarendsveen kunnen wij u ondersteunen met het oplossen van maatwerkproblemen in de elektronica. Heeft u bijvoorbeeld problemen met de aansturing van uw machines of schakelinstallaties? Of wilt u graag een bepaald proces automatiseren en heeft u hier een elektrische schakeling voor nodig? Kom gerust eens bij ons op de koffie of thee om de mogelijkheden te bespreken.